VMRO-DPMNE: Blerja e pajisjeve jomedicinale për spitalet dhe klinikat

Qeveria e VMRO-DPMNE-së gjatë katër viteve të ardhshme do të investojë edhe në renovim të plotë të zyrave të mjekëve, të cilat me vite të tëra janë lënë pas dore, ndërsa tani janë nën çdo nivel. Me këtë, mjekëve do t’u mundësohen kushte të denja për punë edhe në kabinetet e tyre. Bartës: Ministria për shëndetësi.

[Afati: 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.