VMRO-DPMNE: Bibliotekat në R. të Maqedonisë

Kompjuterizimi dhe digjitalizimi i bibliotekave. Afati: viti 2010.

Arsyetim:

Është realizuar projekti Kompjuterizimi dhe digjitalizimi i bibliotekave.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari