VMRO-DPMNE: Akte nënligjore të Ligjit për еkzekutim të sanksioneve

Përpilim të akteve nënligjore të cilat rrjedhin nga Ligji për ekzekutim të sanksioneve.

Arsyetim:

Ekzitstojnë informata për miratimin e 23 akteve nënligjore të cilat rrjedhin nga Ligji pr ekzekutimine sanksioneve, përmes së cilave edhe: Manual për persona të gjykuar, Vendim për vendosje të gjykaurve, dënuarit dhe personave të mitur në entet edukativo-përmirësuese, Udhëzim për llojet dhe mënyrat e trajtimit të personave të dënuar etj

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.