VMRO-DPMNE: Akademi rajonale për tatime

Do të formojë Akademi rajonale për tatime ku do të trajnohen punëtorët administrativë tatimorë të vendeve të Evropës Juglindore. Në akademi do të bëhet trajnimi dhe specializimi në fushën e tatimeve, sipas standardeve ndërkombëtare dhe atyre të OECD-së. Grupe të qëllimi në Maqedoni janë: të punësuarit në DHP, punëtorët financiarë të organeve të administratës, këshilltarët tatimorë, të obliguarit tatimorë dhe studentët e fakulteteve të shkencave shoqërore. Për shkak se mësimin do ta ndjekin edhe persona nga vendet fqinje, formimi i akademisë do të kontribuojë për zvogëlimin e evazionit tatimor në nivel rajonal. [Afati: qershor 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.