VMRO-DPMNЕ: Projekt Rrjeti optik në Shkup

 

Me projektin Rrjeti optik në Shkup parashifet ndërtimi i rrjetit me kabllo optike në qytetin e Shkupit. Ndëritmi i rrjetit kablovik mundëson pavarësi nga provajderët publik të telekomunikimit dhe ekonomizim afatgjatë;
Arsyetim

MPB-ja bëri ndërimin e rrjetit [Qasur më: 21.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.