VMRO-DMPNE: Shtigje për atletikë

Do të bëjmë rekonstruksion të shtigjeve për atletikë në stadiumet e qytetit në Shkup dhe në Ohër. Në stadiumin e qytetit në Shkup, një pjesë të madhe të investimit, sipas paralajmërimeve do ta sigurojë Komiteti Olimpik i Maqedonisë, nëpërmjet Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Afati: fundi i vitit 2010.

Arsyetim:

Shtegu i atletiksë në Ohër është lëshuar në përdorim më 16 maj 2010, ndërsa  http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=61A22637B2594D40B473959256B121BD; shtegu në Shkup paralajmërohet se do të jetë gati deri në fund të këtij viti http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=83200175&lId=1

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.