VMRO-DMPNE: Ekip adekuat mjekësh në ambulantat e lëna pas dore

Do të mundësojmë krijim të ekipeve aduekate mjekësore në ambulantat e lëna pas dore në fshatrat: Lubanci, Luboten, Radushë, Bojanë, Bllacë, Tanushë, Haraqinë, brushinë, Kadino, Petrovec, KOnjari i mesëm, Piravë, Gjavato, Selemli, Petrovë, Përdejci, Mletkovë, Davidovë, Smokvicë, Nikoliq, Furkë, Zubovë, Konjaervë e re, Ali Koç, Oraovicë, Dupeni i poshtëm, Carev Dvor, Stenje, Shtërbovë, Gërnçar, Cërkva, Lubojnë, Divjaci i poshtëm, Norovë, Pusta rekë, Zhvan, Novo Sellë, Dupjaçani, Zherovjan, Urviç, Novakë, Novo Sellë (Bogovinë), Jellovjan, Gurgurnicë, Miletinë, Tenovë, Gjurgjevisht, Zubovc, Reçan, Simnicë, Llakavicë, Koritë, Rogaçevë, Trebisht, Vërbjan, Bellçishtë, Prisojnicë, Veshallëm Gjermë, Sekulicë, Shlegovë, Stracin, Shopsko Rudare, Krillaticë, Arbanas.

Arsyetim:

Të dhënat deri te të cilat mund të vihet, flasin se janë hapur objekte të reja shëndetësore vetëm në një pjesë të fshatrave të përmendura në premtim.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.