VMRO-DМРNE: Veles – Shtip

Me realizimin e rehabilitimit të konstruksionit rrugor me ndërtim plotësues dhe zgjerim, në përputhje me gjendjen e terrenit përreth rrugës, do të përmirësohen kushtet për lëvizje dhe lidhje, prej Koridorit 10 drejt Shtipit, deri te lidhja me zgjidhjen e re të planifikuar të autostradës deri në Shtip. Vlera e ndërhyrjes për përmirësimin dhe zgjerimin e akseve rrugore të kësaj pjese planifikohet të jetë rreth 5 milionë euro. [Afati: 2014 – 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.