Browsing Tag

Izet Mexhiti

U ndriçua Çarshia e vjetër- Shkup

ARSYETIM: "Ndriçimi i Çarshisë së vjetër- Shkup", një projekt i përbashkët mes Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Çairit, që kishte për qëllim sigurinë dhe lëvizjen të lirë të qytetarëve. Projekti parashihej të realizohej deri në vitin…

Nuk u bë rikonstruimi i Bit Pazarit

Projekti: Rikonstruimi i Bit Pazarit, Çair. Me këtë projekt parashihet që gjitha tezgat dhe dyqanet të përfshihen në brendinë e Bit Pazarit. Ndërsa mbi të, hapësirë parkingu për 240 makina.  ARSYETIM: Pothuajse në çdo fushatë…