VMRO-DPMNE: Qendra për azil

Hapja e qendrës për pritje të azil kërkueseve, e mbështetur financiarisht nga Agjencia Evropiane për Rindërtim. Me këtë projekt plotësisht është pajisur qendra për pritjeje për azil kërkuesit në, qendra është vendosur në fshatit Vizbeg me kapacitetet prej 150 shtretër.

Arsyetimi:

Më 27 mars 2009, u hap qendra për pritje të azil kërkuesve në fshatin Vizbegë.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.