VMRO-DPMNE: Ndarja e aktiviteteve të jo-esenciale dhe transformimin e kazermave

Do të vazhdojmë me ndarjen e aktiviteteve të jo-esenciale, si dhe transformimin e kazermave.

Arsyetimi:

Në fazën e implementimit është projekti kazerma të vjetra për zhvillim të ri që përfshinë  qasjen sistematike lidhur me ndarjen e objekteve jo-esenciale, si dhe transformimin e kazermave, me çka kazermat janë vënë në funksion të zhvillimit ekonomik lokal.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.