BDI: Transfere të kushtëzuara parash

Zbatimi i Projektit pët transfere të kushtëzuara parash [Afati: 2015]

Arsyetim:

Sipas informatave nga Ministria për punë dhe politikë sociale, ndihma financiare për këtë qëllim është duke u dhënë edhe më tutje. [Аzhurnuar më: 07.09.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.