VMRO-DPMNE:LIgji për obdusman për persona me nevoja të posaçme

Deri në fund të vititit 2008 do të biem ligj për obdusman për perosna me nevoja të posaçme.

Arsyetim:

Nuk është miratuar ligj i ri, por është mratuar ndryshim dhe plotësim i ligjit aktual me të cilën është përfshirë materia (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=221).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.