VMRO-DPMNE:Hapja e qendrave ditore

Hapja e shtatë qendrave shtesë për kujdes ditor për personat që abuzojë me drogë dhe anëtarët e familjeve të tyre dhe të pastrehët deri në fund të 2008, edhe atë si vijon: Qendra ditore për viktimat nga dhuna familjare në Shkup, klub për të moshuarit në Shkup, qendër ditore për personat me aftësi të kufizuara në  Dibër dhe Manastir, qendër ditore për fëmijët e rrugës në dy lokacione në Shkup dhe qendra ditore për njerëzit që përdorin drogë dhe substancave psikotrope në Shkup.

Arsyetimi:

Në  Shkup u hap Qendra  për përkujdese të viktimave [Qasur më: 20.05.2011] edhe në  Manastir u hap qendra ditore për fëmijët e rrugës [Qasur më: 20.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.