VMRO-DPMNE: Studime pasdiplomike ose të doktoraturëspër asistentët e Fakultetit të Mjekësisë

Të gjithë asistentët dhe asistentët e ri të fakulteteve të mjekësisë që duan dhe që do të arrijnë të regjistrohen në studime pasdiplomike ose të doktoraturës, në njërin nga 100 universitet а ranguara më lartë në SHBA ose në ndonjërin nga 10 universitetet e ranguara më lartë në Evropë (sipas listës së Shangajit), do të fitojnë bursë të plotë nga shteti, me marrëveshje dhe obilgim të kthehen në vend dhe të vazhdojnë me punë, më së paku tre herë më gjatë se kohëzgjatja e qëndrimit të tyre studimor, ose t’i kthejnë mjetet që janë investuar në arsimimin e tyre, trefish më shumë;

Arsyetim:

Nuk ka informata zyrtare se ky premtim është përmbushur.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.