VMRO-DPMNE: Rritje e rrogave në sektorin publik

ВМРО-ДПМНЕ: Електронско водење бизнисVMRO-DPMNE-ja për periudhën 2012-2015 u premton të punësuarve në sektorin publik rritje të rrogave prej gjithsej 21,3% edhe atë: 5% më 1.12.2012, 5% më 1.12.2013 dhe 10% më 1.12.2014.

Arsyetim:

Edhe përkundër premtimit të qeverisë se gjatë muajit dhjetor të vitit 2012 do të rriten rrogat në sektorin pzblik për 5%, kjo rritje është shtyrë për një vit si përgjigje ndaj krizës ekonomike evropiane.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.