Browsing Tag

2014

VMRO-DPMNE: Rritja e pensioneve

VMRO-DPMNE-ja për periudhën 2012-2015 u premton pensionistëve rritje plotësuese të pensioneve prej gjithsej 24,2% edhe atë: 5% më 1.12.2012, 7,5% më 1.12.2013 dhe 10% më 1.12.2014. Arsyetim: Edhe përkundër premtimit të qeverisë se në…

VMRO-DPMNE: Rritje e rrogave në sektorin publik

VMRO-DPMNE-ja për periudhën 2012-2015 u premton të punësuarve në sektorin publik rritje të rrogave prej gjithsej 21,3% edhe atë: 5% më 1.12.2012, 5% më 1.12.2013 dhe 10% më 1.12.2014. Arsyetim: Edhe përkundër premtimit të qeverisë se…