VMRO-DPMNE: Rritja e pensioneve

VMRO-DPMNE-ja për periudhën 2012-2015 u premton pensionistëve rritje plotësuese të pensioneve prej gjithsej 24,2% edhe atë: 5% më 1.12.2012, 7,5% më 1.12.2013 dhe 10% më 1.12.2014.

Arsyetim:

Edhe përkundër premtimit të qeverisë se në dhjetor të vitit 2012 pensionet do të rriten për 5%, kjo nuk ndodhi, gjegjësisht rritja e pensioneve është shtyrë për në mars të vitit 2013.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.