VMRO-DPMNE: Rregulla për punësim me kohë të caktuar në administratën publike

Do të përcaktohen rregulla për marrëveshjet për punë me kohë të caktuar në administratën publike duke bërë ndryshime në Ligjin për nëpunës shtetërorë në këtë fushë. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Ligji për nëpunës shtetërorë nuk është ndryshuar në këtë fushë në afatin e paraparë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.