VMRO – DPMNE: Bileta për më shumë udhëtime

vmro-dpmneMe këtë projekt është paraparë që  krahas biletave aktuale mujore, kthyese dhe biletat për një drejtim të fillojë përdorimi i një lloji të ri biletash për më shumë udhëtime (10 udhëtime). Me lëshimin në përdorim të këtij lloji të biletave HM Transport SHA do bëjë 30% lirim nga çmimi i rregullt për numër të njëjtë të udhëtimeve. në këtë mënyrë do të mundësohet fleksibilitet më i madh i HM Transport SHA për të plotësuar kërkesat e qytetarëve të cilët i shfrytëzojnë shërbimet më shumë herë gjatë një muaji, por jo aq herë sa për të blerë një biletë mujore, i cili, në atë rast, do u kushtonte më shtrenjtë. [Afati: Shtator 2014]

Arsyetim:

Në korrik të vitit 2014 Hekurudhat e Maqedonisë – Transport lëshuan në përdorim një lloj të ri biletash për 10 udhëtime, të cilat do mund të realizohen gjatë një muaji kalendarik. [Azhurnuar më: 15.03.2015]

Duke e marrë parasysh këtë që thamë, mund të konstatojmë se ky premtim zgjedhor është realizuar.

Linqe:

 

Vlerësoi:  Olivera Vojnovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.