VMRO-DPMNE: Përforcim i diplomacisë

Do të vazhdojmë me procesin e përforcimit të diplomacisë dhe të përfaqësimit ndërkombëtar të Republikës së Maqedonisë duke blerë objekte për ambasadat dhe konsullatet e Maqedonisë.

Arsyetim:

Si pjesë e masave antikrizë, Qeveria vendosi të shtyhet blerja e objekteve për ambasadat dhe konsullatet e Maqedonisë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.