VMRO-DPMNE: Mbrojtje të ujërave

Mbrojtje të ujërave në pajtim me qasjen e integruar për menaxhim me ujrat;

Arsyetim

Është miratuar Ligj në të cilën theksohet mbrojtja e ujrave në pajtim me qasjen e integruar për menxhim me ujrat. Ligji hyn në fuqi më 15 Qershor 2008. Kjo do të thotë se punohet në drejtim të mbrojtjes së ujrave, mirëpo realizim konkret të ligjit në parksë nuk ka.

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=169

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.