VMRO-DPMNE: Mbindërtimi i largpërçuesit 110 kV dysistemor TC Manastir 3 – TC Manastir 4

Do të mbindërtohet largpërçuesi 110 kV TC Manastir 3 – TC Manastir 4, në gjatësi prej 10,50 km, investim i vlefshëm 3,25 milion euro: Me këtë projekt trafostacionet më të mëdha të këtij rajoni do të mbyllen në unazë, që do të kontribuojë në përmirësimin e kushteve të tensionit të rrymës, dhe rritjen e besueshmërisë së sistemit elektroenergjetik në rajonin e Manastirit. Ky investim do të përfundojë në gjysmën e pare të vitit 2012; [Afati: gjysma e parë e vitit 2012]

Arsyetim:

Sipas dokumentit zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Dhënia e llogarisë për punën e Qeverisë së udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, akoma nuk kanë filluar punët ndërtimore, edhe pse është paralajmëruar se i gjithë projekti do të kompletohet në gjysmën e pare të vitit 2012. Sipas kësaj, ky vlerësim konsiderohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 11.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.