VMRO-DPMNE: Kodifikim i të drejtës qytetare dhe evidencës ndëshkimore

Gjatë vitit 2009 do të bëjmë përgatitje për kodifikim të të drejtës qytetare dhe realizim të aktiviteteve për kodifikim deri në vitin 2011, ndërsa evidencën ndëshkimore do ta bartim prej Minsitrisë për punë të brendshme te gjyqet.

Arsyetim:

Është formuar komisioni, i cili filloi me punë për përgatitjen e Kodit të parë të të drejtës qytetare të Maqedonisë, në ç’mënyrë do të bëhet kodifikimi i të drejtës qytetare.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.