VMRO-DPMNE: Klube për internet

Në periudhën 2011-2015 do të vazhdojmë me hapjen e 8 klubeve për internet në: Demir Hisar, Veles, Dellçevë, Strumicë, Berovë, Probishtip, Vallandovë dhe Strugë. Bartës: Ministria për shoqëri informatike dhe administratë. Buxheti: 100.000 euro. [Afati: mars 2012]

Arsyetim:

Nga ana e Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë është paralajmëruar hapja e 8 klubeve të reja për internet. [Аzhurnuar më: 29.11.2011]

Deri në fund të afatit për realizimin e këtij premtimi (mars 2012), nuk ekzistojnë informata që janë në dispozicion publik për hapjen e 8 klubeve për internet. [Аzhurnuar më: 25.04.2012]

Sipas dokumentit zyrtar të VMRO-DPMNE-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënia për punën e qeverisë së udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, në vijim e sipër është procedura për hapjen e 8 klubeve të reja për internet nëpër qytetet e Maqedonisë, që do të thotë se këto 8 klubet e reja për internet pa pagesë akoma nuk janë hapur. Sipas kësaj, ky premtim vlerësohet si i parealizuar. [Azhurnuar më: 05.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.