VMRO-DPMNE: Investime më të larta nga jashtë

Arritja e të hyrave kumulative nga investimee huaja të drejtpërdrejta në vlerë prej 2 miliardë eurosh në periudhën pesëvjeçare 2008-2012; të hyra nga investimet e huaja të drejtpërdrejta në vlerë prej 200-300 milionë eurosh, deri në fund të vitit 2008; të hyra nga investimet e huaja të drejtpërdrejta në vlerë prej 300-400 milionë eurosh, deri në fund të vitit 2009; të hyra nga investimet e huaja të drejtpërdrejta në vlerë prej 400-500 milionë eurosh, deri në fund të vitit 2010.

Arsyetim:

Nga projektimet vjetore, vetëm në vitin 2008 është arritur rezultati i paraparë, ndërsa ne dy vitet e ardhshme investimet e huaja janë shumë më të vogla se sa ato të parapara.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.