VMRO-DPMNE: HC Sveta Petka (Маtka 2)

Me investim të përgjithshëm prej rreth 68 milionë eurosh, prej të cilave 42 milionë euro kredi nga banka evropiane DEPFA dhe 26 milionë euro investime vetjake të Elektranave të Maqedonisë, HEC Sveta Petla do të vihet në funksion deri në fund të vitit 2011. [Afati: 2011]

Arsyetim:

Edhe pse afati për këtë premtim ishte deri në fund të dhjetorit 2011, HC Sveta Petka (Маtka 2) akoma nuk është në funksion. Sipas informatave të fundit, punët ndërtimore akoma nuk kanë përfunduar, ndërsa afati i i ri për lëshimin në përdorim të hidrocentralit është maji i vitit 2012. [Аzhurnuar më: 19.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.