VMRO-DPMNE: Ekipe menaxherësh në përbërje të kabineteve të ministrave

Futja e mundësisë për funksionim të ekipeve të veçanta të menaxherëve në përbërje të kabineteve të ministrave, me buxhet të definuar që më parë. Kjo masë përfshin krijimin e ekipeve të menaxherëve, të cilët nuk do të jenë nëpunës shtetërorë, por profesionistë të lëmive të caktuara, që do të punojnë për nevojat e ministrit. Ministrave do t‘u mundësohet liri më e madhe në udhëheqjen e këtyre ekipeve të menaxherëve. [Afati: janar 2012]

Arsyetim:

Nuk ekzistojnë informata për krijimin e këtyre ekipeve. Ky projekt është planifikuar në pjesën Reforma e administratës publike në “Programin ekonomik për para-anëtarësim 2012-2014. Politika makroekonomike, financat publike dhe reformat strukturore”, të Ministrisë për Financa të Republikës së Maqedonisë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.