VMRO-DPMNE: Barnatore në mjediset rurale

Do të hapen barnatore në 8 lokacione ku popullata duhet të udhëtojë edhe deri në 30 kilometra deri te barnatorja më e afërt. Barnatoret e reja do të hapen në: Staro Nagoriçan, Karbinc, Konçe – Komuna e Radovishit , Bogomillë në komunën e Izvorit, Hanet e Mavrovës në Komunën e Rostushës, dhe në Vraneshticë dhe në Drugovë të Komunës së Kërçovës. Bartës: Ministria për shëndetësi dhe FSSHM-ja. [Afati: dhjetor 2012]

Arsyetimi:

Sipas informatave nga zëvendës-ministri për shëndetësi, online casino Jovica Andonovski, deri në korrik të vitit 2012, nga 8 barnatoret e parapara në vendbanimet rurale, janë hapur 5 edhe atë në: Staro Nagoriçan, Karbinc, Jegunovcë, Braneshticë dhe Drugovë.

Deri më 31.12.2012, nuk ka informata për hapjen edhe të 3 barnatoreve të tjera.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.