VMRO-DPMNE: Banesa për çiftet e reja

Qeveria e VMRO-DPMNE-së do të vazhdojë me ndërtimin e banesave të dedikuara për çiftet e reja në 6 objekte në Shkup, me 321 banesa, dhe varësisht nga nevojat dhe lokacionet e lira do ta zgjerojë ndërtimin edhe në qendrat e tjera urbane në vend.

Arsyetim:

Ka përfunduar ndërtimi i 2 objekteve banesore në Shkup me gjithsej 93 banesa, ndërsa në fazë përfundimtare të ndërtimit është 1 objekt banesor në Manastir me gjithsej 70 banesa. (Dhënia e llogarisë nga VMRO-DPMNE-ja në faqen 45)

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.