VMRO-DPMNE: Akomodimi në institucione parashkollore

Mbulimi i shumicës së kostos së akomodimit në institucione parashkollore, ushqim pa pagesë, veshje dhe nevoja të tjera për fëmijët që jetojnë në familje të varfra.

Arsyetimi:

Sipas raportit për llogaridhënie të VMRO-DPMNE-së ky premtim nuk është plotësuar  dhe zbatimi është shtyrë deri në 2012 .

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.