Recension: Debakël në tubimin e LSDM-së në Prilep – kërkohen fajtorët

25-0987-00998877-crop-resize

Nuk planifikoj t’i jap shumë hapësirë këtij tekstthi, dhe juve si lexues t’u marr shumë kohë. Megjithatë, detyre duhet kryer, e besoni nuk do të zgjasë shumë. Do të pyesni pse? – Për shkak se gjithçka që është thënë është një e pavërtetë e madhe!

2Linku deri te artikulli origjinal: Debakël në tubimin e LSDM-së në Prilep – kërkohen fajtorët

Data dhe koha e publikimit: 09.04.2014, 22:02

Data e recensionit: 10.04.2014

Recensues: Vlladimir Mirçeski

 

SI ISHTE KËNGA “GËNJE, GËNJE…” 

Nëse dikush dëshiron ta mashtrojë publikun me dy fjali dhe një “fotografi” e cila haptazi është bërë para fillimit të tubimit të opozitës në Prilep, unë do të përdor vetëm një fjali për ta vlerësuar “veprën e këtillë”:

vërtetësia – gënjeshtër,

burimet e informatave – shko e gjeji,

përmbajtësia – nuk ka,

anshmëria – e tepërt,

origjinaliteti – fare nuk ekziston,

titulli – i keq,

fotografia – spin,

përfundimi – zero.

E që të mos më vlerësojnë se jam tendencioz dhe se nuk kam argumente, po ua jap disa burime të tjera të besueshme të informatave të cilat në mënyrë ilustruese do t’u tregojnë se çka ka ndodhur në tubimin e opozitës në Prilep.

Dikush dëshiron ta mashtrojë publikun para syve. Turp “gazetaresk”!

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.