Kallxo.com: Kurti e mbajti premtimin për CV-të e anëtarëve të ndërmarrjeve publike

Shërbimi për verifikimin e fakteve në Kosovë (KALLXO.com) analizoi premtimin e kryeministrit Albin Kurti dhënë në emisionin televiziv “Jeta në Kosovë”. Kryeministri Kurti publikisht premtoi se do të dërgojë CV-të e të gjithë anëtarëve të emëruar të bordeve të ndërmarrjeve publike. 

Në emisionin “Jeta në Kosovë”, Kurti deklaroi: 

Unë personalisht do të kujdesem që të jua dërgojë nesër CV-të. 

Një ditë pas intervistës, ministja e Ekonomisë, punësimit, tregtisë, industrisë dhe investimeve strategjike, Rozeta Hajdari dërgoi deri te KALLXO.com CV-të e anëtarëve të shtatë bordeve të ndërmarrjeve publike.

KALLXO.com këtë premtim të Kurtit,e vlerësoi si të realizuar dhe njoftoi se në ditët në vazhdim do të publikohen CV-të e anëtarëve dhe përfaqësuesve të shtatë bordeve të ndërmarrjeve publike.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

>Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë të politikanëve dhe partive politike përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy). .

Your email address will not be published.