Browsing Tag

Premtime

Nuk u bë rikonstruimi i Bit Pazarit

Projekti: Rikonstruimi i Bit Pazarit, Çair. Me këtë projekt parashihet që gjitha tezgat dhe dyqanet të përfshihen në brendinë e Bit Pazarit. Ndërsa mbi të, hapësirë parkingu për 240 makina.  ARSYETIM: Pothuajse në çdo fushatë…

Nuk u përfundua kanali në Haraçinë

ARSYETIM: Gjatë kohës së fushatës parazgjedhore të zgjedhjeve të vitit 2011, nga ish Ministri i Ambientit, Abdilaqim Ademi nga ana e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), u deklarua që janë ndarë mjete nga buxheti i Republikës së…