VMRO-DPMNE: Ligji për organizim dhe punë të organeve shtetërore

Do të përpilojmë ligj për organizim dhe punë të organeve shtetërore, me çka do të redefinohen ingerencat e organeve dhe organizatave shtetërore. Afati: viti 2009.

Arsyetim:

Nuk është miratuar ligj i ri, por janë bërë disa ndryshime dhe plotësime të ligjit aktual (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=222).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.