BDI: Zgjerimi i kuzhinave popullore në zonat rurale

Duke e pasur parasysh se banorët e zonave rurale janë larg për t’i shfrytëzuar kuzhinat popullore, ndërsa dihet se varfëria në këto rajone është më e theksuar, Ministria për punë dhe politikë sociale do të ndërmarrë iniciativë për zgjerimin e kuzhinave popullore në këto zona. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.