BDI: Standarde të larta në qendrat për punë sociale dhe në institucionet publike

Vendosja e standardeve të larta në qendra për punë sociale dhe institucionet publike si në modernizimin teknik dhe përsosja profesionale për punonjësit do të bëhet licencimi i punëtorëve dhe kompjuterizimi i të gjitha qendrave si dhe do të bëhet lidhja ndërinstitucionale ku qytetarët nuk do të kenë nevojë të bredhin nëpër sportelet e ndryshme për nxjerrjen e ndonjë dokumenti, por këtë të drejt do ta shfrytëzojnë nëpër entet publike. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.