BDI: Reforma në banka

Reformat në sektorin bankar do të fokusohen në ristrukturim, konsolidim dhe koncentrim të sektorit bankar, gjegjësisht zvogëlimin e numrit të bankave dhe fuzionimin e tyre në banka më të mëdha. [Afati: viti 2015]

Arsyetim:

Premtimi është jokonsekuent për shka se sistemi bankar funksionon në mënyrë të pavarur nga qeveria. Qeveria nuk ka kompetenca të reformojë banka.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.