BDI: Ndryshim i Ligjit për teknikë popullore

Për ne është prioritet ndryshimi i Ligjit për teknikën popullore (Ligjit për nxitje dhe ndihmë të kulturës teknike) me qëllim të orientimit të mjeteve kah pushteti lokal, për t’ua krijuar atyre instrumentet minimale për stimulim të nxënësve të talentuar dhe garave lokale apo rajonale si metodë e motivimit për zbulimin e talentëve të rinj në çdo fushë.

Arsyetim:

Ligji është miratuar më muajin korrik 2000 dhe deri më 26.05.2011 nuk ka pasur asnjë ndryshim. U konsultuan Gazeta Zyrtare e RM-së, kërkuesi i Kuvendit të RM-së, baza e Ministrisë për drejtësi LDBIS dhe Pravo.org.mk.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.