BDI: Klube sportive nëpër komuna

Bashkëpunim i ngushtë me vetëqeverisjen lokale për përkrahje të formimit të klubeve të reja në sporte të ndryshme dhe përforcimi i klubeve ekzistuese, me theks të veçantë në mjediset e banuara me shqiptarë.

Arsyetim:

Deri tani në opinionin publik nuk është e njohur se është ndërmarrë ndonjë iniciativë për realizimin e aktiviteteve të këtilla, veçanërisht në mjediset e banuara me shqiptarë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.