BDI: Investimet e huaja të arrijnë ose kalojnë shumën prej 2 miliardë dollarësh

BDI do të angazhohet që investimet e huaja të arrijnë ose kalojnë shumën prej dy miliardë dollarësh.

Arsyetimi:

Premtimi nuk është i qartë nëse investimet vjetore (metoda standarde e matjes) ​​do të kalojnë këtë shumë ose numrin e përgjithshëm të investimeve për katër vjet. Në vitin 2009 në Maqedoni, kanë hyrë 145 milionë euro, në vitin 2010 kanë hyrë 220 milionë euro. Megjithatë në total deri në gjysmën e afatit kanë hyrë 522 milionë euro, që do të thotë se shuma e caktuar nuk do të jetë në gjendje për tu arritur.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.