BDI: Hapja e dy çerdheve të reja

Këtë vit do të hapen edhe dy çerdhe të reja, njëra në Likovë, dhe tjetra në Saraj, ku do të mund të regjistrohen fëmijët shqiptarë. [Afati: 01.01.2012]

Arsyetim:

Në publik ose në mediume nuk ka asnjë informatë për hapjen e çfarëdo qofët çerdheje në Saraj ose në Likovë deri në afatin e përcaktuar 01.01.2012. Premtimi nuk është realizuar.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.