BDI: 5% i tatimit në fitim për ndërmarjet të kalojë në ingerenca të komunave

Do të angazhohemi 5% të tatimit në fitim të kalojë në ingerenca të komunave.

Arsyetim:

Ligji për finansim të njësive të qeverisjes lokale nuk ka pësuar kurëfarë ndryshimesh që kanë të bëjnë me këtë premtim.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.