BDI: 100.000 vende të reja pune

Bashkimi Demokratik për Integrim synon gjatë mandatit të saj katërvjeçar për të hap 100.000 vende të reja pune.

Arsyetimi:

Në vitin 2008 kishte 343,363 të punësuar kurse më 2011 janë 323,183 [Qasur më: 24.04.2011], çka do të thotë se numri është zvogëluar vetëm për 20,180 të punësuar.

Por kjo shifër nuk është reale duke pasur parasysh praktikën nga APRM për shlyerje të pa bazë të papunësuarve nga listat [Qasur më: 24.04.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.