VMRO-DPMNE:Zgjidhje për vendosjen fizike të SHPE Tetovë

Do të gjemë zgjidhje për vendosjen hapësinor të SHPE deri në qershor 2009;

Arsyetimi:

Ende nuk është qetur zgjidhje për SHPE Tetovë (http://birn.eu.com/en/1/160/2240/?tpl=30).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.