VMRO-DPMNE: Zgjidhje e lokacionit hapsinor të VPD Тетоvë

Zgjidhje të lokacionit hapsinor të VPD-së Tetovë .

Arsyetim:

Ende nuk është gjetur zgjidhje për VPD Тетоvë dhe rekonstruimi fillon tani.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.