VMRO-DPMNE: Zëvendësim i softuerit ASYCUDA

Drejtoria e doganës do ta përforcojë zbatimin dhe ndjekjen e faktorëve për kontroll të rrezikut në realizimin e inspektimeve, nëpërmjet modernizimit të aplikacionit ekzistues softuerik. Do të përgatitet plan për implementimin e një zgjidhjeje më bashkëkohore softuerike dhe do të bëhet zëvendësimi i aplikacionit ekzistues softuerik ASYCUDA. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Në Dhënien e llogarisë nga VMRO-DPMNE-ja thuhet se ky projekt është në realizim e sipër.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.