VMRO-DPMNE: Vendqitje profesionale

Qeveria do të investojë në ndërtimin e një vendqitjeje profesionale me standarde, ku do të mund të mbahen edhe kampionate evropiane dhe botërore. Afati: 2011

Arsyetim:

Derio më sot nuk ka informata për ndërtimin e vendqitjes. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së, thuhet se ky projekt akoma nuk ka filluar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.