VMRO-DPMNE: Transparencë në punën e FSSHM

Dukshëm do ta rrisin transparencën në punën e FSSHM-së.

Arsyetim:

Strategjia për transparencë më të madhe në FSSHM është për periudhën prej vitit 2010 deri në vitin 2015, kështu që ky premtim nuk është përmbushur në afat, mirëpo po punohet për këtë çështje.

http://daily.mk/MTV/fzom-zadovolen-od-primenata-na-trezorskoto-rabotenje-vo-javnoto-zdravstvo/546639

http://www.fzo.org.mk/default.asp?ItemID=DA5BFBB1DC532742B918E1F6D2A8C853

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.