VMRO-DPMNE: Transformimi NP Agroberza në berzë të mallrave

Transformim i NP Agroberza në Berzë të mallrave (afat viti 2008 ) .

Arsyetim

Ka paralajmërim për realizim të këtij premtimi, mirëpo informata oficiale se kjo është realizuar nuk ka.

http://oi.org.mk/upload/Zemjodelstvo.pdf- faqja. 5

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.